Retourneren

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@byjulenailsandbeauty.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneer baar. 

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

 

Garantie

By Jule Nails & Beauty heeft een garantie van 14 dagen. Mocht er na 14 dagen toch iets zijn met het product kun je altijd contact via de app op telefoonnummer 06-14235098 of een email sturen naar info@byjulenailsandbeauty.nl en dan kijken we samen naar een gepaste oplossing.

 

By Jule Nails & beauty

Julianastraat 157

7511KG

info@byjulenailsanbeauty.nl

0614235098

KVK: 71756620

Btwnummer:NL001414296B40

 

Retour aanmelden via het onderstaande formulier

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@byjulenailsandbeauty.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.